De beste iPad Apps – haal meer uit je iPad

AppStoreJe kunt veel meer met je iPad dan het spelen van games, films kijken, e-mails schrijven en surfen op Facebook. Wil je meer uit je iPad halen, kijk dan eens naar deze Apps waarmee je het gebruik van je iPad uitbreidt. De meeste van deze apps zijn gratis te downloaden uit de AppStore. Soms betaal je een gering bedrag. Maar wat is $10 als je daarmee een extra monitor aan je Mac hebt?

PhotonFlashBrowser

PhotonFlashBrowser

Photon Flash Browser

Deze App met zijn lange naam, is de beste manier om Flash te bekijken op je iPad. Net zoals vergelijkbare apps, streamt de Photon Flash Browser Flash vanaf een centrale server naar je iPad. Als de bijbehorende informatie niet gelijk gestreamt wordt zeg je de App in de streaming modus te gaan. Kleine moeite, maximaal genot.

Prijs: $ 3.99

 

Dropbox

Dropbox

Dropbox

Wil je bestanden delen tussen je iPad en je computer? Er zijn meerdere mogelijkheden maar Dropbox is veruit de makkelijkste. Een toepassing die je op zowel je iPad en je Mac of Windows-pc installeert. Dropbox slaat bestanden op ‘in the cloud’, handig voor back-ups en eenvoudig op je iPad te openen. Je kunt zelfs documenten openen in verschillende Apps, zoals Evernote voor een RTF- document of iBooks voor het openen van een PDF-bestand.

Prijs: gratis (2 GB opslagruimte)

Air Display

Air Display

Air Display

Heb je ooit een tweede beeldscherm willen toevoegen aan je iMac of MacBook, maar wilde je geen $200 uitgeven? Nu heb  je er een voor slechts $10. AirDisplay fungeert als een tweede scherm voor je Mac, hiermee kun je je bureaublad uitbreiden met uw iPad-scherm.

Het leukste is dat de iPad niet de ‘touch’ control verliest. Je kunt toch blijven vegen over het scherm en tegelijk de programma’s draaien op je Mac zoals nummers in de rekenmachine indrukken of tekenen in een fotobewerking App.

Prijs: $ 9.99

 

skype

Skype

Met Skype telefoneer je via internet en heb je je gesprekspartner in beeld via de camera op je tablet. De Skype-App onthoudt je meest recente oproepen. Daarnaast kun je vrienden en familie ‘taggen’ (een speciale link maken) om gemakkelijker te kunnen zoeken. De app werkt via WiFi en 3G.

 

Prijs : Gratis maar niet alle gesprekken zijn gratis

 

Find My iPhone/iPad

Find My iPhone/iPad

Find My iPhone

Help, waar is mijn mobiel? De Find My iPhone installeer je op je iPhone en iPad. Je kunt de App instellen om een ​​bericht te geven, geluid af te spelen, je apparaat te vergrendelen of zelfs al je gegevens te verwijderen.

 

 

Prijs: Gratis

 

WiFi Finder

WiFi Finder

WiFi Finder

Ook handig: de WiFi Finder vindt de dichtstbijzijnde WiFi-hotspots waarmee je toegang hebt tot internet. In binnen- en buitenland. Een geweldig programma tijdens je vakantie of zakelijke reizen. Hij geeft de plekjes waar je koffie kunt drinken, vindt hotels maar ook een mooie wandelroute of informatie over een super snelweg. Dit is niet alleen geweldig voor degenen zonder een 3G of 4G-abonnement voor de iPad, maar ook als je wel een abonnement hebt en de bandbreedte laag wilt houden.

Prijs: Gratis

TouchCalc

TouchCalc

TouchCalc

Er zijn een heleboel rekenmachine-Apps in de AppStore. Op een schaal van 1 tot 10 staat deze op 11!. De TouchCalc kan niet alleen vermenigvuldigen, delen, optellen en aftrekken, maar je kunt hem ook gebruiken voor wetenschappelijke functies, statistische functies zoals variantie en standaarddeviatie en zelfs sommige programmeerfuncties zoals het berekenen van logische operatoren.

 

Prijs: Gratis

 

 

Clock Pro HD

Clock Pro HD

Clock Pro HD

Het enige dat deze klok niet bijhoudt is tijd onder water. Clock Pro stel je in op analoog of digitaal. Hij heeft een stopwatch, een schaakklok en de mogelijkheid om uit te vinden wanneer zonsopgang en zonsondergang opkomt op een (jouw) buitenlandse locatie. Hij heeft zelfs een metronoom, dus ben je muzikant den kun je hem gebruiken voor het bijhouden van de beat.

 

Prijs: $2.99

 

PrintCentral

PrintCentral

PrintCentral

Ook handig: Als je de iPad gebruikt voor je werk zul je waarschijnlijk willen printen. Helaas ondersteunt niet elke printer AirPrint. HP printers heeft er bijvoorbeeld een aantal goede gratis apps voor zoals HP’s ePrint Huis & Biz, maar dat werkt alleen met geselecteerde HP printers. Voor de rest van ons biedt PrintCentral een goedkoop alternatief voor het kopen van een AirPrint -compatibele printer .

Prijs: $ 6.99

 

AppShopper Social

AppShopper Social

AppShopper Social

Een van de beste hulpprogramma’s is de AppShopper, die je helpt Apps te downloaden. Wat maakt AppShopper beter dan direct zoeken in de AppStore? Je ziet de beste deals omdat de AppShopper prijsverlagingen laat zien.

AppShopper is een geweldige manier de nieuwste aanbiedingen bij te houden. Je ziet nieuwe gratis apps en hij houdt je eigen Top 200 lijst bij. Je kunt aangeven of de app gemaakt is voor de iPhone of iPad en op categorie zoeken door de grootste stijgers of de beste ratings. Wij zijn heel enthousiast over AppShopper.

Prijs: Gratis

 

 

Vermelde prijzen zijn indicatieprijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(Required)

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com