De 4 beste iPad Apps van deze week

Zwangerschap App 'One born every Day' maakt zwanger zijn nog zoveel mooier

Zwangerschap App ‘One born every Minute’ maakt zwanger zijn nog zoveel mooier

Het is tijd voor onze wekelijkse update van de beste nieuwe iPhone en iPad Apps en games in de AppStore. De selectie van deze week bevat zwangerschap tracking, vintage krantenknipsels, motorsport, Family Guy, wind-up ridders en Embarrassing Bodies. Prijzen kunnen natuurlijk veranderen.

 

 

 

One Born Every Minute – zwangerschap dag bij dag (£2.49)

‘One Born Every Minute’ is een hartverwarmend televisiesucces in de UK. Het gaat over het moderne moederschap. De werkende moeder wordt met veel humor gebracht. De App helpt aankomende moeders met zwangerschapstesten, laat beelden zien van de foetus in ontwikkeling, plant doktersbezoeken en geeft to-do lijsten.
iPhone / iPad

Direct contact via je iPad met LinkedIn (gratis)

Met de nieuwe LinkedIn-app heb je gelijk toegang tot je netwerk, vind je professionele content en blijf je op de hoogte van nieuws via je discussiegroepen. De intelligente navigatie is afgestemd op de manier waarop je dagelijks gebruik maakt van LinkedIn. Een keer aanmelden is genoeg. Je hoeft niet steeds opnieuw je wachtwoord in te vullen.
iPhone / iPad

Magnetry – Express Yourself (£1.99)

Magnetry begon als een door de overheid gesponsorde project in IJsland om mensen met poëtische talenten te stimuleren. De Engelse versie zorgt voor een breder publiek. Je kiest een of meer thema’s, krijgt een scherm vol met ‘koelkastmagneet’ woorden compleet met aanpasbare lettertypes, achtergronden en stickers om jouw poëzie te componeren. Creatief en leuk.
iPad

Odysseus for Kids (£2.49)

Dit is educatieve geschiedenis: een geweldige app voor 6-10 jarigen die geïnteresseerd zijn in de Odyssee. Kinderen kunnen aan de slag met 15 geanimeerde scènes, een interactieve kaart, mini-games en meerdere talen. Van de ontwikkelaar Quelle Histoire.

iPhone / iPad

 

Wil je optimaal genieten van je iPad? Vraag dan een van onze onderstaande cursusmodules aan

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(Required)

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com